Klaar om jezelf naar nieuwe hoogten te stuwen en jouw Reden van Bestaan helder te krijgen?

Welkom bij het Leiderschap for Life Groei Programma, speciaal ontworpen voor praktische, hardwerkende ondernemers zoals jij!

-> Je kent het wel, die gierende onrust die je ervaart.
-> De waan van de dag neemt de controle over en je voelt je als een pingpongbal in een tornado.
-> Je wilt meer impact maken, van betekenis zijn.

Maar hé, weet je wat? Dat hoeft niet langer zo te zijn!
Het is tijd om weer grip te krijgen en de regie terug te nemen.

Ik weet dat je keihard werkt, maar ergens onderweg lijkt de vrijheid en winst te zijn verdwaald. Je voelt je verantwoordelijk voor alles en iedereen, maar het lijkt niet echt de moeite waard te zijn. Tijd om die leiderschapsvaardigheden van je een boost te geven, zodat je de wereld kunt laten zien wat je echt waard bent!

Big Five 003

Hier komt het Leiderschap Groei Programma om de hoek kijken. Twee krachtige dagen op 26 en 27 september in het pittoreske Wijnjewoude (ja, we zitten niet in een saaie vergaderruimte) om jouw Reden van Bestaan kristalhelder te maken. Maar dat is niet alles! Na de live dagen krijg je ook nog een exclusief spar-gesprek en 3 maanden online toegang tot onze geweldige Big five for Life academie. Zo zorgen we ervoor dat jij écht gaat leven en werken in lijn met je Reden van Bestaan en Big Five for Life!

Nu hoor ik je denken: “Oké, klinkt allemaal geweldig, maar wat gaat me dat kosten?” Nou, dat is goed nieuws. Het Programma is nu beschikbaar voor slechts € 845,- (excl. BTW). Ja, je leest het goed! Een investering in jezelf en jouw toekomst van relaxt ondernemen.

Ja, Ik doe MEE!

Wat kun je verwachten na deelname aan ons programma? Ik zal het je vertellen. Allereerst, gegarandeerd een glasheldere Reden van Bestaan en je eigen Big Five for Life. Geen wazige doelen of vage visies meer, maar concrete focus en een duidelijk plan. Je zult meer effectiviteit ervaren en een betere balans vinden tussen werk en privé. Geen rusteloze nachten meer, maar rust in je hoofd. En laten we niet vergeten, fijne en goede samenwerkingen die je helpen groeien.

Dus, waar wacht je nog op? Het is tijd om die onrust achter je te laten en jezelf een kans te geven om echt te stralen. Schrijf je vandaag nog in voor het Leiderschap Groei Programma en ontdek de kracht van jouw Reden van Bestaan.

Leuk, ik doe MEE!

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.