Aanbod Movishon

Maak kennis met Movishon

Ben je klaar voor een kennismaking? Als je je aanmeldt en je gegevens invult, ontvang je direct 3 praktische tips om met de kracht van werkplezier aan de slag te gaan en plannen we een 1 op 1 kennismaking.

Aanbod Movishon

Wil je weten hoe ook jij voluit kunt genieten en ontwikkelen door het effectief inzetten en logisch gebruiken van jouw talenten, gevoel en tijd om te stralen? Voor jezelf, voor je werk of voor simpel succes in het ondernemerschap? Alle diensten zijn erop gericht om jou belangrijke stappen te laten maken, zodat je vol vertrouwen succesvol bent.
Hillegonda geeft uitleg

Workshop

Vol Vertrouwen Vooruit
Als jij op zoek bent naar een volgende stap om je vertrouwen een boost te geven, omdat je in cirkels rondloopt en beseft dat er iets moet gebeuren, dan is deze workshop geschikt voor jou.

Je wilt handvatten, je persoonlijke pad ontdekken en daadwerkelijk de volgende stap nemen.

Dat gaan wij deze dag doen, waarbij focus, keuzes en richting bepalen centraal staan. En je weet aan het einde van de dag hoe jij alles wat je in je hebt kunt aanwenden om het te gebruiken voor jouw persoonlijke succes.

VIP-dag

Vol Vertrouwen Verder
Voor jou als je nú een doorbraak wilt, omdat je vastloopt, in cirkels denkt en geen tijd hebt voor ellenlange coaching sessies. Je wilt nu ondersteuning om jouw doorbraak te bewerkstelligen.

Je wilt inzicht in waar het stagneert en weten wat JIJ allemaal in je hebt om hier in lijn met jouw intuïtie hier ten volle gebruik van te kunt maken, om zo vol vertrouwen verder te gaan.

Je krijgt onvoorwaardelijke aandacht en tijd van mij door samen slechts 1 dag intensief aan de slag te gaan, zodat je ontspannen en vol vertrouwen verder kan gaan.

1 op 1 traject

Vol Vertrouwen van talent naar succes
Voor jou als je toe bent aan een duurzame verandering. Een traject waarin je stappen zet om jezelf (en je werk of bedrijf) naar het volgende niveau te brengen door te gaan stralen.

Omdat je weet dat jij hét in je hebt om succesvol te zijn door je eigen koers te varen. Maar ook af en toe vastloopt of twijfelt; over je mindset, je bedrijfskennis, je leiderschap. En juist op die moment wil je dan, ad hoc, ondersteuning.

Dit traject biedt een intensieve begeleiding, zodat jij effectief werken vanuit jouw talenten, visie en intuïtie gaat beheersen voor succes.

Twijfel je of deze VIP dag voor jou en je vraagstuk de beste investering is?
Meld je dan aan voor een gratis groeigesprek.

“Ik zie mijn grootste groei terug in mijn persoonlijkheid, ik ben milder en vele malen meer ontspannen. Hierdoor heb ik veel meer ruimte voor mijn klanten en voel ik amper nog de behoefte zaken voor degene op te lossen of op te pakken. Ik pak het nu duidelijk en resultaat gerichter aan, met succes, vanuit mijn zzp-schap. Kies voor een keuze, kies voor jezelf! “

Marjanne

Team in beweging

Project in beweging

Jij in beweging

Aanmelden groeigesprek

Aanmelden workshop Vol Vertrouwen Vooruit

Aanmelden VIP dag Vol Vertrouwen Verder

Aanmelden 1 op 1 traject

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.