De kracht van veelzijdigheid

Maak kennis met Movishon

Ben je klaar voor een kennismaking? Als je je aanmeldt en je gegevens invult, ontvang je direct 3 praktische groeistrategieën waarmee je meteen aan de slag kunt en plannen we een 1 op 1 kennismaking.

Hillegonda geeft uitleg

Heb je een tijdelijke manager nodig? Wil je het ziekteverzuim omlaag krijgen? Zoek je iemand die vanuit de kracht van je team de boel weer in beweging brengt? Heb je een leider nodig voor een groot project?

Dan ben je bij Movishon aan het juiste adres. Met onze roots diep in het interim-werk voelen we ons thuis in iedere organisatie. Van zorginstelling tot bouwbedrijf, van verzekeraar tot ICT- leverancier. Movishon heeft gewerkt met allerlei soorten organisaties en teams. Hierdoor kun je erop rekenen dat knelpunten worden gezien, benoemd en aangepakt. Ook het vertalen van de organisatiestrategie naar de werkvloer is als een tweede natuur. Movishon krijgt directies, managers en teams mee.

Communicatie is de sleutel

“Mijn ervaring is dat communicatie het belangrijkste aspect is van alles wat je doet. Er is niet één methode voor alle issues, want iedereen en alles vraagt om een andere aanpak. Maar een goede communicatie tussen teamleden onderling en tussen teams en managers is de basis van vooruitgang. Meestal begin ik daarmee. Wordt iedereen gehoord? Is voor iedereen duidelijk wat er wordt verwacht? Weten alle teamleden eigenlijk wel wat hun taak is? Met mijn veelzijdige ervaring als interim-manager / projectleider krijg ik ieder team in beweging.”

Hillegonda Schaaphok

Resultaten door jarenlange ervaring

Ook een interim-manager / projectleider wordt beoordeeld op resultaten. Een sterk verbeterde sfeer waarin medewerkers hun werkplezier hebben gevonden of hervonden, lijkt lastig meetbaar. Maar lagere verzuimcijfers en verbeterde productiviteit spreken boekdelen. Movishon heeft in de meest uiteenlopende interim-projecten goede resultaten behaald.

Als een unit of project niet goed loopt, is het verzuim vaak hoog. Ook verloopt de onderlinge samenwerking vaak stroef en ontbreekt een heldere communicatie. Een goede interim-manager herkent en erkent de talenten van medewerkers, werkt aan de communicatie en zet het team in zijn kracht.

Maar ook als het gaat om een nieuw project in een organisatie die loopt als een zonnetje, gaat een goede interim-manager resultaatgericht te werk. Movishon maakt vanaf het begin duidelijk wat de doelen zijn, welke targets moeten worden gehaald en zorgt ervoor dat het gebeurt. In voortdurend overleg met team en management, sturend en coachend waar nodig.

Hillegonda bij de boom
Aanbod Movishon

Talenten in je organisatie

Talentmanagement is een belangrijk onderdeel van goed functionerende teams. Iedere medewerker heeft zijn of haar eigen talenten. De kunst is om deze talenten te vinden, te erkennen en te ontwikkelen. Hierbij maakt Hillegonda als geaccrediteerd coach en trainer gebruik van de TMA methodiek. Voor zowel individuele als team talenten analyses.

Zo groeien medewerkers, ontstaat er energie en neemt het enthousiasme toe. De werksfeer, het team en de organisatie gaan het project er met grote stappen op vooruit.

Werken wordt elke dag een feestje!

Als je Movishon vraagt voor een interim-project, kun je ervan op aan dat je project slaagt. Dat je teams elke dag vol energie naar hun werk komen. Dat de hele organisatie in beweging komt.

Movishon stimuleert, motiveert en enthousiasmeert mensen. Moeilijk? Nee hoor. Ze hebben alleen dat ene zetje nodig. Wil je hier eens over sparren?

Twijfel je of deze VIP dag voor jou en je vraagstuk de beste investering is?
Meld je dan aan voor een gratis groeigesprek.

“Hillegonda heeft mij focus gegeven. Tijdens deze dag heb ik mijn eigen passie en kracht herontdekt. De training zet ook aan tot actie. Nu ik mijn kwaliteiten en talenten scherp voor ogen heb kan ik gaan voor kwetsbare ouderen in onze samenleving. Ik ben nu dagelijks bezig mensen te helpen die werken met en voor mensen met dementie. Ik doe wat ik leuk vind en dat voelt super!”

Yvonne

Trainingen

Team in beweging

Jij in beweging

Aanmelden groeigesprek

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.