Movishon coacht en traint je team in beweging

Maak kennis met Movishon

Ben je klaar voor een kennismaking? Als je je aanmeldt en je gegevens invult, ontvang je direct 3 praktische groeistrategieën waarmee je meteen aan de slag kunt en plannen we een 1 op 1 kennismaking.

Hillegonda geeft uitleg

Teams zijn het hart van iedere organisatie. Samen bereik je altijd meer. Maar wat nu als de samenwerking even niet optimaal gaat? Als een wisseling van de wacht tot een onevenwichtig team leidt? Of als teamleden niet gelukkig zijn met de taakverdeling, of last hebben van hoge werkdruk?

Dan schakel je Movishon in. Movishon coacht teams in beweging. Door teamtraining, teamwerk en individuele coaching. Of door de ontwikkeling van lagere geledingen. Bijvoorbeeld in de zorg, de ICT of de bouwsector. Ieder team en iedere situatie vraagt om een andere aanpak. Movishon brengt energie in je team.

Groei en ontwikkeling voor je team

Soms is een team vastgeroest. Hierdoor is het moeilijk om verder te ontwikkelen, als team en als organisatie. Mijn visie is dat ieder team het al in zich heeft om te groeien.

Movishon heeft veel ervaring met teams, afdelingen of locaties die niet optimaal functioneren. Communicatie is de sleutel naar groei en ontwikkeling. Door trainingen leert een team (weer) goed naar elkaar te luisteren. Of leren teamleden hoe ze zich proactief kunnen opstellen en elkaar kunnen versterken om tot betere resultaten te komen. Het hangt er maar vanaf wat een team nodig heeft!

Groot project, nieuw team

Start jouw organisatie met een groot project, waarvoor een speciaal team is samengesteld? En zoek je iemand die het project leidt en/of het team laat toegroeien naar een perfect geoliede, goed presterende club professionals? Of loopt het project al en zitten de teamleden erg onwennig bij elkaar?

Waarschijnlijk is het team bij elkaar gezocht op basis van de aanwezige kennis en competenties. De karakters, werkhoudingen en communicatieve vaardigheden kunnen per persoon enorm verschillen. Het uitgangspunt van Movishon is dat iedereen zichzelf mag zijn en dat teamleden respectvol met elkaar omgaan. Door teams bewust te maken van ieders kwaliteiten en de onderlinge verschillen bespreekbaar te maken, ontstaat vaak al een open sfeer. Daarna wordt het alleen maar makkelijker. En leuker.

Hillegonda luistert
Aanbod Movishon

Hoe laat Movishon jouw team weer werken?

Movishon zorgt ervoor dat er weer vuur in je team komt door naar de talenten van de teamleden te kijken. Wie kan wat heel goed? Wat zijn hun persoonlijke valkuilen? Wat drijft ieder teamlid? Als je dit weet, kun je de teamleden beter op elkaar afstemmen. Zo zet je talenten effectief in. Inzicht in de mensen die het team vormen, is goud waard.

Movishon is de katalysator. Je hebt het zelf al in je om succesvol te zijn. En je team ook. Movishon schudt jullie wakker. Soms 1-op-1, door eigen talenten en drijfveren naar boven te halen. Of juist in het team, om te verhelderen wat daar speelt.

Wat het uiteindelijke doel ook is, de basis is rust, helderheid en plezier. Als het team dat voelt, komt de rest vanzelf. Een positieve werksfeer leidt automatisch tot beweging en topprestaties op de werkvloer. Zo creëer je werkplezier voor het team en bereik je gemakkelijker de gestelde doelen.

Wat zijn jouw talenten voor succes?

Ontdek wat voor talententype jij bent en welke talenten jou helpen voor rust in je hoofd, meer resultaat, groei en werkplezier?

“Bedankt voor je begeleiding en optimisme. Ik kan weer verder in mijn werkzaamheden en zelfvertrouwen. Ik weet nu zeker dat het blijvend is, omdat ik heb geleerd hoe ik mezelf kan herpakken als het vertrouwen zoek is, dat heb ik nog niet eerder zo ervaren.”

Jeanet

Jij in beweging

Project in beweging

Trainingen

Aanmelden groeigesprek

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.