De missie en drive van Hillegonda Schaaphok

Maak kennis met Movishon

Ben je klaar voor een kennismaking? Als je je aanmeldt en je gegevens invult, ontvang je direct 3 praktische groeistrategieën waarmee je meteen aan de slag kunt en plannen we een 1 op 1 kennismaking.

Hillegonda bij de boom

Mijn missie is om ondernemers en teams te helpen met persoonlijke groei en bedrijfsgroei. Er is niets dat mij zo veel energie geeft!

Ik doe dit door alle aanwezige talenten zichtbaar te maken en ervoor te zorgen dat die talenten effectiever worden ingezet. Hierdoor ontstaat energie, dynamiek, werkplezier, groei en succes in een bedrijf.

De geschiedenis van Movishon

Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt als leidinggevende, coach en accountmanager, ben ik in 2006 voor mezelf begonnen als interim- / projectmanager. De vele mooie teams waar ik mee mocht werken, zorgden voor uitdaging, maar na een paar jaar werd ik onrustig. Dit probeerde ik de kop in te drukken door mijn kennis en vaardigheden te vergroten. Ik werd specialist in de TMA methodiek, ontwikkelde trainersvaardigheden en verdiepte me in persoonlijk leiderschap.

En toch wilde ik meer. Ik wilde flexibeler zijn om meer tijd te kunnen doorbrengen met mijn gezin. Ook had ik de behoefte om mijn kennis en ervaring breder te delen.

De talenten van Hillegonda

Dus onderzocht ik wat mij energie gaf, wat ik te bieden had en hoe ik anderen met mijn kennis en ervaring verder kon helpen. Ik ontdekte mijn eigen talenten: ik ben praktisch en dynamisch, kom snel in actie en ben breed geïnteresseerd. Er is heel veel dat ik leuk vind. (Dat is trouwens ook een valkuil, want ik kan de balans kwijtraken.)
Ik ben ongeduldig, analytisch en hecht aan persoonlijk contact. Even bij elkaar zitten en luisteren. Vaak weten mensen dan zelf wel wat er aan de hand is. Reik hun handvatten aan of houd een spiegel voor, dan is coaching erg makkelijk. Dat weet ik uit eigen ervaring, want ik ben zelf ook gecoacht.

Werken op basis van talent vergroot het werkplezier

In mijn werk leg ik de nadruk op het ontdekken en effectiever benutten van de aanwezige talenten. Als medewerkers worden ingezet op basis van hun talenten, neemt hun werkplezier enorm toe en presteren ze beter. Een van de voornaamste aspecten van werken vanuit talent is dat het de medewerker geen grote moeite kost, maar dat het schijnbaar moeiteloos gaat en zelfs energie oplevert. De medewerker voelt zich gezien, doet ontspannen zijn of haar werk en doet dat vol vuur.

Ga je dus voor persoonlijke groei of bedrijfsgroei? Onderzoek dan welke talenten aanwezig zijn en geef die de ruimte!

Hillegonda geeft uitleg

Wat zijn jouw talenten voor succes?

Ontdek wat voor talententype jij bent en welke talenten jou helpen voor rust in je hoofd, meer resultaat, groei en werkplezier?

“Ik voelde me echt verwend, even helemaal stil staan en aandacht voor mij alleen. Het op scherp zetten van mijn passie en kracht, het weer bewust inzetten van mijn talenten en oplossingen toepassen voor mijn valkuilen, gaf me de gezochte focus om actiegericht verder te kunnen met Yvori.”

Yvonne (www.yvori.nl)

“Voor jou als je toe bent aan echte duurzame verandering, dankzij de intensieve persoonlijke begeleiding. Een traject waarin je stappen zet om jezelf en je werkleven naar het volgende niveau te brengen.“

Marga

Workshops

Project in beweging

1 op 1 traject

Aanmelden groeigesprek

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.