Een training van Movishon geeft nieuwe energie

Waar zitten jouw talenten?

Twijfel je of een traject voor jou en je vraagstuk de beste investering is? Meld je dan aan voor een gratis groeigesprek!

Hillegonda geeft uitleg

Hoe werkt de dynamiek in een team? Hoe geef je leiding aan je collega’s? Hoe kun je je team naar een hoger niveau brengen?

Veel mensen werken en handelen vanuit hun gevoel, maar hebben behoefte aan een praktische onderbouwing van wat ze doen. Ook zijn ze leergierig en willen ze zich ontwikkelen. In een tijd waarin verantwoordelijkheden steeds lager in de organisatie komen te liggen, is er een grote behoefte aan praktische training op mbo-hbo-niveau. Welkom bij Movishon!

Praktische cursussen voor jou

Het fijne van deze praktische cursussen is dat je er niet een jaar mee bezig bent. Ze zijn kort en doelgericht. Met een workshop ‘Coördineren kun je leren’ of ‘Hoe krijg je je collega’s mee’ kom je sneller vooruit dan met een jaaropleiding over leiderschap op hoog niveau.

Juist aan deze praktische trainingen en workshops blijkt veel behoefte te zijn. Movishon heeft veel ervaring in het ontwikkelen en geven van trainingen, zowel offline als online. De kennis wordt snel en helder overgedragen. Daarna kun je zelf aan de slag om te oefenen met wat je hebt geleerd. Sleutelwoorden bij deze praktische cursussen zijn zelfreflectie, energie en groei.

100 dagen werkplezier

Veel van de cursussen worden online aangeboden. Zoals het online programma ‘100 dagen werkplezier’. Het is bedoeld voor iedereen die elke dag inspiratie, energie, tips en trucs kan gebruiken om weer met plezier te werken. Meer rust in je hoofd, betere resultaten voor je baas.

Voor een nadere uitwerking wat het online programma ‘100 dagen werkplezier” voor jou kan betekenen en hoe het precies werkt;

Het pad naar succes
Hillegonda bij de lange boom

Praktisch timemanagement

Dit is een training van twee halve dagen. Hij is ontwikkeld voor professionals en teams die willen leren hoe ze hun werkdruk kunnen verlagen en hun werkplezier kunnen verhogen.

Teamtraining

Zelfs teams die draaien als een goed geoliede machine, hebben baat bij teamtraining. Al is het maar om te toetsen of iedereen echt het gevoel heeft, op zijn of haar plek te zitten.

Is je team vastgelopen? Is de fut eruit na een ingrijpende verandering of reorganisatie? Of is er een nieuwe procedure ingevoerd? Dan kan een teamtraining veel meer doen dan informatie overdragen. Een teamtraining kan zorgen voor dynamiek, hernieuwde energie en groei. Dit betekent dat je niet alleen als team, maar ook als individu groeit.

Voor teams heeft Movishon verschillende trainingen en activiteiten.

Teambuilding ‘Wake Up!’

In dit programma van 1 dag maakt je team de beweging van sluimerstand naar actie. Is er een zekere routine ontstaan? Is je team vastgelopen? Vragen teamleden zich af of de rollen wel goed zijn verdeeld?

Aan de hand van de talenten die aanwezig zijn in het team, gaan we actief aan de slag met de vragen en issues die spelen. We wakkeren het vuur weer flink aan.
Waarschuwing: plezier en enthousiasme zijn de voornaamste ingrediënten van deze teambuilding.

Teamtraining op maat

Zijn er zorgen, is er wrijving of hebben je teamleden behoefte aan meer proactiviteit en meer verantwoordelijkheid? Met welk vraagstuk je ook komt, Movishon zorgt voor een teamtraining die aansluit bij jouw team en wat de teamleden bezig houdt. We gaan samen op zoek naar de talenten die aanwezig zijn in het team en die nog beter kunnen worden benut. Werkgeluk, onderlinge communicatie, het vieren van successen en erkenning voor geleverde prestaties zijn aspecten die aan de orde kunnen komen.

Teamcoaching

Waarom is het ene team een hechte groep professionals die fantastisch presteert, terwijl het andere team elkaar voortdurend in de haren vliegt en geen enkel doel behaalt? Natuurlijk hangt er veel af van de persoonlijkheden die het team vormen, maar één ding is duidelijk: je kunt beter tijdig ingrijpen dan een worstelend team te laten aanmodderen.

Teamcoaching kan in beide gevallen uitkomst bieden.

Om de samenwerking te verbeteren en alle teamleden in hun kracht te zetten, kijken we naar de talenten die zichtbaar en latent aanwezig zijn, naar de groepsdynamiek en bijvoorbeeld naar de leiderschapskwaliteiten van ieder teamlid.

Ook wanneer een gedragsverandering aan de orde is, kan teamcoaching helpen. We onderzoeken dan de onderliggende overtuigingen en emoties, en gaan daarover in gesprek. Soms is het al genoeg als teamlieden die weerstand bieden, zich gehoord voelen. In andere gevallen kunnen we er samen aan werken. Gedragsveranderingen die worden bereikt nadat er voldoende aandacht is geweest voor iedereen, hebben echt draagvlak en zijn duurzaam.

De juiste investering is er per team verschillend, dus ik sta je graag te woord in een persoonlijk en vrijblijvend (!) groei gesprek om samen te sparren en te onderzoeken wat er speelt in jouw team. Zo kunnen we samen bepalen of een van de diensten passend is voor jouw team.

Masterclasses en webinars

Movishon heeft een speciaal online trainingskanaal voor diverse webinars en masterclasses. Dit betekent dat je bij wijze van spreken vanuit je luie stoel een training kunt bijwonen. Volg je liever een live training? Dat kan ook. Hillegonda geeft regelmatig trainingen waarop je kunt inschrijven en ook trainingen op maat bij organisaties.

Door je gratis aan te melden op de (onregelmatige) nieuwsbrief word je tijdig geïnformeerd als er weer een webinar of masterclass wordt georganiseerd. En ben je er zat van, dan meld jij je weer met 1 klik gemakkelijk af.

Hillegonda met takken

Twijfel je of een traject voor jou en je vraagstuk de beste investering is?
Meld je dan aan voor een gratis groeigesprek!

“Ik zie mijn grootste groei terug in mijn persoonlijkheid, ik ben milder en vele malen meer ontspannen. Hierdoor heb ik veel meer ruimte voor mijn klanten en voel ik amper nog de behoefte zaken voor degene op te lossen of op te pakken. Ik pak het nu duidelijk en resultaat gerichter aan, met succes, vanuit mijn zzp-schap. Kies voor een keuze, kies voor jezelf! “

Marjanne

Team in beweging

Project in beweging

Jij in beweging

Aanmelden groeigesprek

7 gratis tips voor groei

Onderaan elke nieuwsbrief vind je een link om je eenvoudig uit te schrijven. Je zit dus aan niets vast, want ik wil je niet spammen.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.