Dit durven jouw mede ondernemers…

“Jij hebt makkelijk praten met je Volg je talent en groei maar HOE doe je dat dan? Ik kan toch niet zomaar mijn baan opgeven? Ik verdien nog lang niet genoeg met mijn eigen bedrijf.  Het loopt gewoon nog niet echt. Maar mijn vaste baan staat me steeds meer tegen en kost steeds meer energie, wat moet ik nu doen?“

En dus zat ze, op deze grijze, kille herfstdag, bij mij,  naast de knapperende, warm gloeiende kachel. Omdat het wel duidelijk voor haar was dat ze iets moest ondernemen. Mia wilde ook stappen nemen, maar zag gewoon geen mogelijkheden meer. Stiekem  was het haar wel duidelijk: ze wilde zich het liefst volledig storten op haar eigen bedrijf, maar de angst aan inkomensverlies als alleenstaande moeder was te overheersend…

En dus gingen we aan de slag met haar dromen. Een eigen bedrijf, waarin ze al haar talenten, kennis en ervaring dagelijks kan delen met anderen. Dit deed ze nu al 3 jaar als zzp-er als schuldhulpverlener, maar ze wilde graag meer kunnen doen voor haar cliënten behalve “hun geld beheren ”. Daarnaast had ze amper tijd om nieuwe klanten te werven en het betaalde ook niet lekker. Met deze wensen als uitgangspunt stelde we in een dag tijd een mooi bedrijf op dat “mensen in financiële problemen helpt bij het op orde maken van hun leven”. Ze hield het simpel:  een online cursus, zodat haar doelgroep het zelf kan aanpakken, een trainingserie waar ze groepen coacht, begeleidt en steunt  om hun leven weer financieel gezond te maken én een persoonlijk traject, waar ze als coach advies & ondersteuning biedt. Net naar gelang de mogelijkheden en wensen van haar doelgroep.

Haar plannen waren duidelijk, stapsgewijs: ze weet hoeveel ze van welke dienst wil gaan verkopen. Ze weet ook hoe zij dit op haar eigen wijze kan gaan doen, vanuit haar talenten én ze heeft een plan welke instrumenten ze gaat inzetten om dit te realiseren (offline én online werving en met een mindset voor succes)

Afgelopen maanden bleek tijdens onze coachsessies dat haar aanpak werkte, haar groepen groeide, haar energie stroomde en ze had weer lol. Het werd ook opgemerkt door haar omgeving. De opmerking van haar dochter “Mam, ik vind je zo veel leuker, je gaat nu weer met mij op de trampoline” deed haar besluiten om er vol voor te gaan in 2019. Haar bucketlist heeft ze al klaar met boven aan “Volledig zelfstandig, geen loondienst meer”. Zij gaat wederom de uitdaging aan en samen maken we er volgende week een feestje van tijdens haar deelname aan de Ondernemers Bucketlist Challenge.

Wil jij jouw bedrijf ook laten groeien? Eens beginnen met winst maken? Minder werken, fijn verdienen? Klanten aantrekken? Anders werken, meer genieten? Maak een begin en meld je aan voor de gratis Challenge. We beginnen a.s. maandag 3 december, 5 dagen, online, vanuit je luie stoel, wanneer jij tijd hebt. Zo’n kans geef ik niet weer, aanmelden kan nog tot 3 december.

Wat zijn jouw talenten voor succes?

Ontdek wat voor talententype jij bent en welke talenten jou helpen voor rust in je hoofd, meer resultaat, groei en werkplezier?

“Ik voelde me echt verwend, even helemaal stil staan en aandacht voor mij alleen. Het op scherp zetten van mijn passie en kracht, het weer bewust inzetten van mijn talenten en oplossingen toepassen voor mijn valkuilen, gaf me de gezochte focus om actiegericht verder te kunnen met Yvori.”

Yvonne (www.yvori.nl)

“Voor jou als je toe bent aan echte duurzame verandering, dankzij de intensieve persoonlijke begeleiding. Een traject waarin je stappen zet om jezelf en je werkleven naar het volgende niveau te brengen.“

Marga

Workshops

Project in beweging

1 op 1 traject

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.