Ontdek wat écht belangrijk is in jouw ondernemerschap: jouw levensveranderende missie vertelt het je! Dat brengt meer dan alleen zakelijk succes. Voeg hier jouw unieke navigatie woord aan toe en het geeft je een leven vol impact, betekenis en vervulling. Elke dag weer.

De Ondernemers Lifesafari is jouw directe unieke weg om niet alleen je bedrijf te laten floreren, maar ook om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en dat in slechts één dag!

1 Dag

In 1 dag ga jij op dé “Ondernemers Lifesafari Special”. Hiermee  pak jij jouw kans om je ondernemerschap te verbinden met jouw diepste waarden. Dit gaat verder dan enkel winstgevend zijn. Het betekent impact hebben;  diepgaande positieve invloed hebben op jouw klanten, jouw team en de wereld.

1 Woord

Jouw diepste kernwaarden (ook wel jouw Big five for life genoemd) vatten we in 1 uniek woord samen. Dit is jouw kompas, jouw geheugensteun, jouw one-of-a-kind navigatiewoord.

Levenslang …

Focus en resultaat, want jij gaat jouw ondernemerschap verbinden met je persoonlijke waarden. Dit betekent dat je niet alleen winstgevend zult zijn, maar ook een diepgaand positieve impact zult hebben; op jouw omgeving, jouw klanten, jouw team en de wereld. Het is tijd om je zakelijke activiteiten te laten samenvloeien met wie je echt bent en waar je in gelooft. Dat is jouw unieke en concrete weg tot oprechte voldoening en plezier!

Is dit wat jij wilt?

  1. Meer Tijd, meer grip: Tijd is kostbaar voor jou als ondernemer. Deze dag helpt je om te ontdekken wat echt essentieel is, zodat jij je tijd alleen besteed aan wat er werkelijk toe doe. In zowel je bedrijf als in je persoonlijke leven. Dit geeft grip en rust in je hoofd en handelen.
  2. Een glasheldere richting: De meest succesvolle ondernemers hebben niet alleen oog voor winst, maar ook een Reden van Bestaan; een missie tool die richting geeft. Samen met jouw unieke woord ( je acroniem Big five for life) is dit de navigatie, zodat je makkelijker kiest, simpelweg prioriteert en pure focus hanteert.
  3. Meer zakelijk succes: Als verantwoordelijke ondernemer wil je niet alleen winst maken, maar ook een positieve impact hebben. Doordat jij jouw zakelijke activiteiten in lijn brengt met jouw persoonlijke waarden, zult je ervaren dat dit resulteert in gemakkelijker, ontspannen zakelijk succes, vanuit verbinding en plezier..

Ja, Ik doe MEE!

Dit is het aanbod

1 Dag: Zaterdag 4 november OF Donderdag 7 december 2023 van 9.00 tot 21.00 uur te Veenhuizen (Drenthe)

1 Woord: Jouw unieke navigatiewoord op basis van je Big five for life

Levenslang focus, resultaat en impact

De hele dag breng je door met gelijkgestemden en Hillegonda Schaaphok als trainer.
Een werkboek, lunch, licht diner en koffie/thee en lekkers dragen bij aan een energieke dag, bomvol inzichten, verbinding en netwerk. En dit alles voor de unieke investering van € 997,- (ex BTW).

In de 2 maanden erna volgen er nog 2 MMB’s (masterminds) en een 1 op 1 mentor gesprek met mij waar je beroep op kunt doen, om zo daadwerkelijk blijvend anders te ondernemen en leven op basis van jouw Big five for life.

(PS: mocht je besluiten met zijn tweeën te komen, dan mag één van jullie beiden deelnemen met 15% korting oftewel voor € 848,-)

Ja, Ik doe MEE!

Dus, waar wacht je nog op? Het is tijd om die onrust achter je te laten en jezelf een dag te gunnen om het oprecht levenslang ANDERS, vanuit verbinding, rust en helderheid te doen.
Schrijf je vandaag nog in en ontdek de kracht van jouw Reden van Bestaan

Leuk, ik doe MEE!

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.