oktober 6, 2023

Podcast

34. Ondernemen is niet leuk…

Leiderschap met Hillegonda
Leiderschap met Hillegonda
34. Ondernemen is niet leuk...
Loading
/
Luister mee via:

Beschrijving

Leiderschap met Hillegonda
Leiderschap met Hillegonda
34. Ondernemen is niet leuk...
Loading
/

Ondernemen vanuit blijdschap, daar draait het om in deze podcast van "Leiderschap met Hillegonda."

Ik trof van de week (weer) enkele ondernemers die stuk voor stuk eigenlijk vonden dat ondernemen gewoon niet leuk was. En soms klopt dat, maar dit hoeft dus niet…

Ik ga in op de vier stappen die je kunt zetten om juist te voorkomen dat jouw ondernemers droom, je weg naar succes strand in frustratie. Van het starten met persoonlijk leiderschap door  je persoonlijke Reden van Bestaan te ontdekken,
met als kompas je Big Five for Life. Het begint allemaal bij jou, en dat is de basis van alles. Vervolgens ga jij Je RvB en Big Five for Life voor je bedrijf definiëren. Dit kan je in je eentje doen, of samen met je team. Het resultaat? Een solide plan dat richting geeft. 

Stap drie: De basis van je plan leggen. Hier gaan we concreet maken hoe je de bedrijfsdoelen (samen!) gaat bereiken. Het is de sleutel tot succes. En dan stap vier, misschien wel de belangrijkste: blijvend in de actie, vanuit plezier én met museumdagen!

Want ondernemen gaat niet alleen over hard werken, maar ook
over genieten van het proces…

34. Ondernemen is niet leuk…

Blijf verbonden

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint. Velit officia consequat duis enim velit mollit. Exercitation veniam consequat sunt nostrud amet.

Nieuwe afleveringen

Hillegonde publiceert elke vrijdag een nieuwe podcast.

Volg Hillegonda

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.